Skapa värde eller dö!

Oavsett om du jobbar med försäljning, marknadsföring eller kundservice har vår verklighet förändrats radikalt de senaste åren. Hur ska vi som företag skära igenom bruset och hur bör vi tänka kring vårt varumärke nu när allt är en Googling bort?

Med utgångspunkt från sin bok, tar Oliver med oss på en resa med nya begrepp och köpbeteenden samt hur vi som säljare kan skapa värde och överleva i en digital värld där kunden sitter på mer makt. En stor del av kunddialogen har förflyttats online. Den stora utmaningen vi alla ställs inför är hur vi får ihop den komplexa värld vi lever i och sticker ut som företag i en ständigt föränderlig värld som blir mer och mer digital. Genom att ta del av den senaste forskningen inom modern försäljning och marknadsföring, tillsammans med marknadens behov, kan vi komma mycket bättre förberedda inför nästa förändringsvåg.

En stor del av vad modern försäljning handlar om är att positionera oss som rådgivare och att kunna styra kunddialogen. Vi pratar ofta om att lära våra kunder och tillföra något nytt i dialogen. En nyckel i att lyckas med detta är att få sälj och marknad att jobba ihop. Denna utmaning har varit en av de största ledningen på företagen har haft de senaste åren. På marknad är vi ofta oroliga över hur vårt varumärke skall uppfattas ute hos kunder och på försäljning är vi trötta på att de leads som kommer från marknad inte är relevanta, samtidigt som vi inte tror att marknad förstår hur kunderna har det.

Oliver har lång erfarenhet från transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare, hur företag gör affärer idag och hur företag kommer att göra värdeskapande affärer i framtiden. Genom insikter och trendspaningar levererar Oliver konkreta förslag och verktyg kring hur vi bör tänka för att förbli relevanta nu och i framtiden.

Föreläsningens övergripande mål är att ge publiken insikt om, metodiker runt, samt verktyg kan hjälpa oss att implementera och börja resan mot ett modernt, hållbart och bättre strukturerat arbetssätt.

Vi har använt oss av Oliver som föreläsare vid två tillfällen på The Sales Conference. Och jag har även anlitat honom i andra sammanhang som talare. Han får alltid goda betyg och det som gör honom till en duktig talare är han är påläst, levererar handfasta tips och utmanar med glimten i ögat. Jag kan varmt rekommendera Oliver Lopez som talare till kick-offen, ledningsmötet eller kundeventet där försäljning står i fokus.

Henrik Larsson-BromanProSales Institute

I föreläsningen ”Skapa värde eller dö” får du:

  • Förutsättningar för en tydlig värdeskapande kommunikation
  • En verktygslåda anpassad till målgruppens nya köpbeteenden
  • Insikter och idéer som blir katalysatorer för transformation i er organisation
  • En motivationshöjande timme med en av Sveriges bästa och roligaste föreläsare
Boka Oliver nu!
Andra
före­­läsn­ingar
med
Oliver

Modern prospektering

Hitta nya kunder med moderna verktyg och processer

Social Selling som ger affärer

Hur du använder värdeskapande kommunikation i din digitala försäljning
https://www.youtube.com/watch?v=jXdHlV14GDU